Niks in het handje ;) - V.V. Koningslust

Niks in het handje ;)

Niks in het handje ;)

Panningen 5 (zon)

3 - 2

Koningslust 3 (zon)

10'
Assist: Mark Nouwen
... (intikker)
42'
52'
...
75'
... (intikker)
82'

Competitie

6e klasse 20

Datum

2 oktober 2022 11:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981XW
PANNINGEN
tel. 077-3074394

Na de spannende Koningslust weet het quiz. Mag 3 zich verzamelen bij de Poorter. Eigenaar Peter lacht iedereen toe en schenkt ze een lekkere versnapering in.
 
Het geluk van laat voetballen is dat het droog is daar kan 2 niet geheel over meepraten. Ze willen Jantje nog wel even lenen omdat we toch die kant op gaan. 
 
Na de warming up komt coach Jannes met een opstelling die de punten thuis moet brengen.
 
Stan verliest de toss maar we krijgen toch kant en aftrap. Een kleine overwinning voor onze captain. 
 
De scheids fluit voor het begin van de wedstrijd en Koningslust gaat er gelijk voor. Goed voetbal resulteert in een aantal kansen van de drukkende uitploeg. Helaas voor Rens is dit snelle voetbal nog net iets te zwaar voor zijn enkel en hij moet het veld ruimen voor de Leon 'de ploeg' Pouwels. Niet lang daarna gaat Koningslust weer in de aanval en is het Koen die na goed voetbal het netje weet te vinden 0 - 1 voor de geel zwarte!! De wedstrijd gaat door en Panningen komt af en toe gevaarlijk bij de goal van de mannen van 3. De keeper Kaj weet zijn netje schoon te houden tot het moment dat hij net iets te overmoedig uitkomt en denkt het klusje te klaren. Hij komt uit en vliegt over de bal waarop de speler van Panningen een niet te missen kans krijgt. De 1 - 1 is een feit echter geven de mannen van 3 niet op en proberen het tij nog te keren voor rust maar helaas lukt dit niet. We gaan thee drinken met 1 - 1 op het scoreboard (was er geen) 
 
Rick en Jannes zetten de mannen weer op scherp en voeren wat verandering door in het team en we gaan er vol voor de 2e helft.
 
Koningslust begint weer sterk en is opzoek naar de 1 - 2 na wat gemiste kansen is het dan tijd voor een corner. Koen gaat deze nemen en denkt ik doe het vanaf hier wel alleen. Netjes bij de 2e paal in het netje 1 - 2 voor de geel zwarte. Panningen weet nu wat ze moeten doen en gaat op jacht naar de 2 - 2. Koningslust heeft een aantal keren de kans op de 1 -3 maar helaas zit het geluk niet mee. Een aanval van Panningen gaat helaas in het netje na weer een slippertje van Kaj. Hij is hard op weg naar de Titel Winkie van de week 2 -2. Koningslust en Panningen blijven jagen naar de 3 punten. Helaas voor de mannen van 3 is het Panningen met de langste adem een discutabele uit bal wordt niet af gevlagd door de vlagger van Panningen en ze komen met een opgezette aanval die achter Kaj in het netje beland. Koningslust probeert het nog gelijk te trekken maar dit lukt niet. 
 
3 - 2 is de uitslag en Koningslust druipt af naar Stamkroeg de Poorter. 
 
Volgende week thuis tegen VCH en dan wordt het toch echt tijd voor die nodig 1e 3 punten.

Winkie van de week Kaj voor 2 grabbelmomentjes.
Winkie2Kaj.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!