6093GM
HEYTHUYSEN
tel. 0475-492820

Graslust zat in de winning mood maar helaas was dit vandaag niet het geval.
Vanaf de 1e minuut zat Heythuijsen er bovenop en kwam Graslust amper van de eigen helft af, mede omdat we de tegenstander te veel ruimte gaven.
Na 2 afgekeurde doelpunten wegens buitenspel en een schot tegen de lat kwam Heythuijsen in de 17e minuut toch op voorsprong. Graslust kreeg in de 33e minuut haar eerste kans maar helaas kwam het schot van Joeri niet tussen de palen.
In de tweede helft probeerde Graslust de stand nog recht te zetten maar nadat Heythuijsen uit een corner de 3-0 binnen tikte was het afgelopen. Heythuijsen liet de teugels wat vieren maar Graslust was niet bij machte om te scoren. In de 66e minuut een vrije trap voor Graslust; Teun nam plaats achter de bal en met een venijnig schot dwong hij de keeper tot een prima redding. Nadat de scheidsrechter wat langer had door laten spelen floot hij het eindsignaal.
Hopelijk kunnen we volgende week zaterdag 6 november weer punten pakken thuis tegen VVV03.