RKMSV JO13-2 winnaar Sport 2000 De Bruijn JO13-toernooi 2017 (+ FOTO's)

20 mei 2017 20:45

Toernooi commissie V.V. Koningslust

Op zaterdag 20 mei jl. vond het Sport2000 JO13-toernooi plaats, gesponsord door Sport 2000 de Bruijn uit Panningen. RKMSV JO13-2 heeft zich mogen kronen tot winnaar van het SPORT 2000 De Bruijn JO13-toernooi. In de finale wisten ze te winnen van Koningslust / Grashoek JO13-1.

8. Helden JO13-3

Naast het toernooi was er dit jaar een andere extra activiteit. Waar we de voorgaande jaren nog het snelheidsschieten op het programma hadden staan, was dit dit jaar Lob-pong. Iedere speler mocht drie ballen over een net "lobben" om zo te proberen de bal in een cementkuip te laten belanden. Uit alle pogingen werd per team een gemiddelde berekend en RKSVN JO13-2 wist het hoogste gemiddelde te behalen.

Ook was er dit jaar weer de Fair Play Cup. Het team dat per wedstrijd de hoogste beoordeling kreeg van de scheidsrechters mocht deze cup mee naar huis nemen. BEVO JO13-1 was het sportiefst en kreeg de Fair Play Cup mee naar huis.

Mede dankzij het mooie weer was deze dag zeer geslaagd.

We danken alle teams, vrijwilligers en sponsoren die het toernooi ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt. Bedankt!