Kennismaking: verzorger 1e elftal - V.V. Koningslust

Kennismaking: verzorger 1e elftal

Kennismaking: verzorger 1e elftal

9 oktober 2012 21:30


Al enige tijd wordt het eerste elftal van VV Koningslust ondersteund door een verzorger.
Het wordt dan ook de hoogste tijd om hem eens goed aan jullie voor te stellen.

 Mijn naam is Pieter Gommans. Voor mijn studie woon ik doordeweeks in Breda en in de weekenden ben ik in Koningslust te vinden. Dit schooljaar ben ik gestart in het 2e leerjaar van de opleiding Fysiotherapie in Breda.

 Voor deze opleiding ben ik aan het CIOS Sittard afgestudeerd 
 als Orthobewegingsagoog, fitnesstrainer A en als
 sportmasseur. Vervolgens heb ik als overbruggingsjaar fulltime
 gewerkt bij Sportcentrum Helden als fitness- en groepsles
  instructeur.

Mijn hobby's zijn mountainbiken, wielrennen, spinning, squash, fitness en uiteraard voetbal.

Om ervaring op te doen in het vak als fysiotherapeut ben ik voor mezelf een massagepraktijk begonnen, waar mensen ook met lichamelijke klachten terecht kunnen. Dit is ook een reden waarom ik nu verzorger ben bij de voetbalclub. Uit de praktijk leer je namelijk het meest!

 

Uiteraard blijf ook ik me steeds weer ontwikkelen en heb ik onlangs een cursus Kinesio tape gevolgd. Kinesio tape is een rekbare tape en is gericht op drukvermindering van het aangedane gebied en stimulering van een correcte beweging doordat de tape de huid een stukje optilt. Deze tapemethode is heel effectief bij overbelasting van bijv. de achillespees, schouder, rug, bij een tennisarm maar ook verstuikingen en kneuzingen genezen sneller met deze tape.

 

Voor meer informatie over de locatie, de Kinesio tape en algemene informatie verwijs ik u graag door naar mijn website: www.pietergommans.nl , u kunt ook mailen naar: info@pietergommans.nl  Bron: PR VV Koningslust
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!