Sander Kurvers (afstandschot)
Assist: Roel Heldens

Mannen zondag, 2, 5e klasse 13

15 november 2015 11:00

10:45 vertrokken we vanuit café de Poorter naar Venlo, waar Venlosche Boys 5 op ons wachtten. Door de harde wind gaat dit een lastig potje worden. 1ste helft,  Meteen zochten we de aanval. Dit ging vrij makkelijk omdat, de ploeg van Venlosche Boys goed hun tactiek uitvoerden’’parkeer de bus‘’.  In de 27e een miscommunicatie op het middenveld, een van de spelers van Venlosche Boys komt er tussen en komt 1 op 1 tegen Mick. Die de bal in eerste instantie tegen hield maar kon in 2e instantie de bal niet tegen houden. 1-0. Koningslust zoekt meteen weer de aanval. Door slordige passes en aannames komen ze niet snel bij het doel. In de 37e minuut komt dan onze eerste gevaarlijke kans, maar gaat rakelings over het doel . We krijgen een vrije trap tegen op een gevaarlijke plek. De speler van Venlosche Boys legt de bal goed neer en schiet deze net onder de lat binnen. 44e 2-0. Dit is ook de stand waar we de rust mee ingaan.

2de helft,  Na een goede peptalk in de rust komen onze mannen uit de kleedkamer. Je ziet in het spel dat het geholpen heeft. We zijn weer de betere voetballende ploeg. Er  komen betere kansen, maar helaas staan de paal en lat ons 4 keer in de weg. Voor de rest gebeurt er weinig. Het gaat steeds dezelfde kant op. In de 90ste minuut weet Sander het doel dan toch te vinden. 2-1. Helaas komt dit doelpunt iets te laat voor ons. Eindstand Venlosche Boys- Koningslust 2-1.

Het zat ons niet mee, en dat we deze wedstrijd maar snel vergeten.