...
35'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 408

25 april 2015 9:30

Zonder al te hoge verwachtingen betraden onze jongens vandaag het veld in Roggel voor een wedstrijd tegen de plaatselijke E2. Thuis waren onze jongens nog getrakteerd op een 2-7 nederlaag, voor vandaag waren de verwachtingen dan ook niet al te hoog gespannen.
Vandaag stond Milan op het doel als vervanger van Karst. Verder de vertrouwde opstelling: Mike als rechtsback, Jonas als voorstopper, Valentijn linksback en Gijs achter de verdediging als ausputzer. Op het middenveld Daan en Merijn en Jules vooruitgeschoven als spits.
Vanaf de aftrap namen de zwart-witten het initiatief en in de tweede minuut vonden zij ook al meteen het net. De meegereisde supporters vreesden een afstraffing, maar die vrees kwam niet uit. Onze geel-zwarten namen het initiatief over en domineerden. Er werd vooral op de helft van de thuisploeg gespeeld en onze jongens kregen kans op kans. Helaas werd daaruit niet meteen gescoord. In de 20e minuut wisten de thuisspelende Roggelnaren het net achter de uitstekende keepende Milan wel te vinden. Een minuut later was het dan voor de GONA-spelers raak. Daan kreeg de bal voor zijn voeten en aarzelde niet: 2-1.
Na de rust hadden onze jongens het moeilijker. Veel kansen werden niet meer gecreëerd en om de beurt vroegen spelers om een momentje rust. De pijp was leeg. Ook bij Roggel had de eerste helft veel kracht gekost, maar de gastheren hadden toch nog wel iets meer over. Milan wist zich ook in de tweede helft als keeper enkele keren te onderscheiden. In de 35e minuut was ook hij echter kansloos. De 3-1 die daarmee op het scorebord kwam, was ook meteen de einduitslag.