...
49'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 408

28 maart 2015 9:00

Na de kansloze nederlaag tegen Roggel vandaag de uitwedstijd tegen Helden E4. Op papier geen gemakkelijke wedstijd. Helden heeft buiten een nederlaag tegen koploper Reuver nog alle wedstrijden gewonnen. Ook tegen Roggel!

Na de vroege aftrap volgde echter een gelijk opgaande eerste helft met kansen voor beide teams. Helden had wel een licht veldoverwicht, maar onze jongens verdedigden goed, en counterden scherp. Na 12 minuten scoorde Helden de openingstreffer. Wat volgde was hetzelfde spelbeeld. Na een schot van Jules op de keeper en een schot van Jonas op de paal, waren het echter toch weer de jonges en meisjes uit Helden die in de 22e minuut voor de 2-0 ruststand zorgden.

Na de rust was de spirit een beetje verdwenen bij onze mannen. Helden kon vrijuit voetballen en onze jongens lieten het gebeuren. Het resultaat was uiteindelijk een 6-0 nederlaag.

Een verdiende nederlaag. Met wat meer geluk, maar zeker met wat meer inzet had er meer ingezeten. Volgende week koploper Reuver op bezoek in de Lust. Eens zien of onze jongens zich kunnen herpakken, en het niveau van de eerste twee wedstrijden kunnen benaderen.