...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 408

21 maart 2015 10:00

John Theeuwen

De thuiswedstrijd vandaag tegen Roggel was op papier een interessante wedstrijd. Ook de Roggelnaren hadden pas een nederlaag geboekt deze voorjaarscompetitie, een gelijkopgaande wedstrijd lag daarom in de lijn der verwachtingen.
In de tweede minuut werd die verwachting al een beetje getemperd. Uit een strak genomen corner wisten de gasten te scoren. Daarna volgde een offensief van de gasten, die door wilden drukken. Onze jongens konden alleen af en toe gevaarlijk worden uit een corner. Helaas stond daarbij het vizier niet altijd op scherp. In de zevende minuut opnieuw een corner en opnieuw een tegendoelpunt: 0-2. Toen in de tiende minuut ook nog de 0-3 volgde, werd gevreesd voor een afstraffing. Vanaf dat moment echter kantelde de wedstrijd en kregen onze geel-zwarten het betere van het spel. Dat resulteerde in de 18e minuut dan ook in ons eerste doelpunt, gescoord door Jules.
Spelers, leiders en supporters gingen dan ook met een goed gevoel de tweede helft in. Helaas werd dat gevoel niet bewaarheid. Met twee afstandsschoten en een snoeiharde kopbal uit weer een corner namen de gasten binnen tien minuten ruim afstand. In de 38e minuut volgde ook nog de 1-7. Het slotakkoord was vandaag voor Valentijn die de bal oppikte waar Jules er even niet uitkwam en met een bekeken schot in de linkerbenedenhoek scoorde. Opnieuw een verdiende nederlaag.
Volgende week Helden uit. Altijd lastig.