...
75'

Mannen zondag, 2, 5e klasse 12

22 februari 2015 12:00

Vorig jaar eindigde de westrijden tegen TSC beiden in een gelijkspel. Dit jaar was de eerste wedstrijd tegen de Tegelse formatie na 90 minuten eveneens in een gelijkspel geindigd. De neutrale toeschouwer had ook een atractieve wedstrijd gezien.
Koningslust begint fel aan de wedstrijd en is zeer effectief. Na 20 minuten staat het dan ook 0-3. Voor TSC het signaal om letterlijk en figuurlijk de mouwen op te stropen. De wedstrijd werd enigszins feller en er onstonden wat slordigheden in het spel van de geel/zwarten. Voor rust werd dan ook de verdiende aansluitingstreffer gemaakt. 1-3 Rust.
In de tweede helft gaat het spel meer de kant van TSC op. Na 80 minuten komt TSC op 3-3. Koningslust zet daarna wederom aan en krijgt een aantal 100% kansen. Helaas waren deze niet aan de Koninsluster spitsen besteed. De laatste grote kans was echter voor TSC. Door prima keeperswerk houdt de sluitpost wederom de TSC spits van scoren af. Al met al een terechte puntendeling.