...
35'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 407

22 november 2014 10:00

Vandaag speelden onze jongens tegen de nummer drie van de ranglijst: RKSVO E4 uit Ospel. Op papier een lastige wedstrijd.
In de praktijk viel het nogal mee. De thuisploeg was in de eerste fase van de wedstrijd wel sterker, maar onze geel-zwarten konden het tempo heel aardig bijhouden. In de 5e, 8e en 12e minuut ging het echter toch drie keer mis. Niet zo zeer doordat de Ospelnaren zo goed speelden, maar individuele fouten leidden de doelpunten in. Helaas. Daarna volgde een fase waarin onze jongens het beste van het spel hadden. Kansen werden afgedwongen en dat leidde tot schoten op doel en een reeks corners. Bij een van die corners constateerde de scheidsrechter een handsbal van een van de verdedigers van RKSVO en de bal ging op de stip. Helaas wist Milan deze buitenkans niet te benutten. Een paar minuten later werd de 4-0 aan de andere kant wel ingetikt.
Na de rust bleef het een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer. De thuisploeg was weer de eerste om te scoren, maar daarna was het Jules die een geweldige solo vanaf de eigen helft doeltreffend afrondde: 5-1. Helaas had ons team daarmee al zijn buskruit verschoten en was ook de slottreffer voor RKSVO.
Volgende week de laatste wedstrijd van de najaarsreeks. Thuis tegen Heythuysen.