E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 407

8 november 2014 10:00

Scheidsrechter

John Theeuwen

Onze jongens moesten vandaag zonder Valentijn aantreden tegen EMS E2 uit Roermond. In de eerste minuten waren het de groen-witte gasten die duidelijk het beste van het spel hadden. Vanaf de aftrap grepen zij het initiatief en belegerden zij het doel van onze thuisploeg. In de vierde minuut resulteerde het overwicht van de gasten in een eerste tegendoelpunt van onze jongens en in de negende minuut volgde alweer de tweede treffer. Vanaf dat moment gingen de Koninsgluster boys echter ook meer initiatief tonen en kregen de toeschouwers een redelijk gelijkopgaande wedstrijd te zien met kansen over en weer. Toch viel ook de derde goal van de wedstrijd aan de verkeerder kant. Een duidelijk voorbeeld van miscommunicatie tussen verdedigers en keeper leidde tot een eenvoudig derde doelpunt voor de gasten. Twee minuten later lukte het aan de andere kan dan toch ook. Jonas tekende voor de 1-3.
Na de rust waren het opnieuw de gasten die het felst uit de startblokken kwamen en nog binnen een minuut de score verder opvoerden. Maar daarna weer een gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide doelen. Misschien waren de betere kansen zelfs voor de thuisploeg. Maar het vizier stond helaas niet op scherp bij de geel-zwarten. De jongens en meiden uit Roermond lieten wel nog twee keer zien hoe het moest. De 1-6 was dan ook een klein beetje geflatteerd, maar zeker niet onverdiend.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Haelen dat na zes wedstrijden de laatste plaats deelt met onze jongens. Dus... vrijdagavond op tijd naar bed.