...
40'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 407

1 november 2014 9:30

Na twee weken rust vandaag de uitwedstrijd tegen RKMSV E4. Op papier een gelijkwaardige wedstrijd. Net zoals onze jongens hadden ook de Meijelnaren tot vandaag alle wedstrijden verloren.
In de eerste minuten werd meteen duidelijk dat de statistieken dit keer wel waarde hadden. De toeschouwers kregen een gelijkopgaande wedstrijd voorgeschoteld met op en neer golvend spel en kansen aan beide zijden. In de tiende minuut waren het onze geel-zwarten die de score openden. Uit een goed opgezette aanval zette Daan de 0-1 op het scorebord. Hoewel er daarna nog kansen voor beide goals te zien waren, was de 0-1 meteen ook de ruststand.
Na de rust 7 tegen 7, in plaats van de 8 tegen 8 van de eerste helft. Daardoor iets meer ruimte op het veld. In de 29e minuut leken onze jongens daarvan te kunnen profiteren toen Daan oprukte vanaf de eigen helft. Helaas wist hij Jules niet te bereiken en uit de tegenaanval waren het de rood-wit-zwarten die wel scoorden: 1-1. Dat leek het signaal voor de thuisploeg om er nog een schepje bovenop te doen. Onze jongens daarentegen kregen steeds meer last van vemoeidheid. De Meijelsen wisten het overwicht dat ontstond dan ook om te zetten in nog twee doelpunten.  Mede dankzij goed keeperswerk van de Meijelse keeper wisten onze spelers niet meer te scoren. Een kleine 3-1 nederlaag was dan ook het logische gevolg.