Rob Lemmen (schot)
85'

Mannen zondag, 2, 5e klasse 12

26 oktober 2014 11:00

Koningslust heeft zonder dat het echt spannend was en zonder echt groots te spelen een plichtmatige wedstrijd gewonnen van de Boys uit Venlo. Koningslust dicteerde het spel en er kwamen regelmatig mooie aanvallen uit. Omdat net de laatse bal niet goed was of net in een te laag tempo ging, was het met de rust maar 2-0.  Na de rust eigenlijk het zelfde spelbeeld en Koningslust kon uit lopen naar een 5-0 overwinning, met een beauty van een 5-0. Er werden een aantal mooie aanvallen op de mat gelegd die jammerlijk niet afgemaakt werden. Daarintegen zorgde onze keeper nog met een mooie safe voor de 0. In een hoger tempo en met meer precisie was hier een groter score uitgerold, Maar met een 5-0 resultaat kan men niet ontevreden zijn.