...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 407

27 september 2014 10:00

John Theeuwen

In de tweede wedstrijd van dit seizoen stond de thuiswedstrijd tegen Roggel E2 op het programma. Op papier een wedstrijd waarbij er kansen moesten zijn, want evenals onze eigen jongens hadden de Roggelnaren de vorige wedstrijd met grote cijfers verloren.
In de eerste minuten werd de papieren verwachting vooraf ook op het veld getoond. Een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer. Helaas waren het toch de zwart-witte gasten die de score openden en zonder echt beter te spelen uitliepen naar 0-2 en 0-3. Na een klein kwartier was het de goedspelende Jules die dan voor ons de ban brak en de 1-3 op het scorebord zette. Helaas vanaf de aftrap slordig spel van de Koningsluster boys en de achterstand bedroeg weer drie doelpunten. Al snel gevolgd door ook de 1-5. In de twintigste minuut kreeg Valentijn het op zijn heupen. Na een goede rush langs de linkerkant kwam de bal uiteindelijk bij Jonas die voor eerste treffer in de wedstrijd tekende: 2-5. Vlak voor rust nog een tegentreffer waardoor de ruststand op 2-6 werd bepaald.
Na de rust een vergelijkbaar spelbeeld. In de  meeste situaties konden onze geel-zwarten prima partij geven, maar slordig verdedigen of niet mee verdedigen leidden toch ook nu nog vier tegentreffers in. Gelukkig wist ook Jonas nog tweemaal het net te vinden waardoor de teller uiteindelijk op 4-10 bleef staan.