...
48'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 407

20 september 2014 11:00

Onder perfecte omstandigheden opende onze E1 vandaag de competitie met een uitwedstrijd tegen de rood-blauwen uit Baexem. Na de twee grote nederlangen voor de beker een kans op een beter resultaat tegen deze op papier meer gelijkwaardige tegenstander.
Helaas was de werkelijkheid anders. Binnen twee minuten was Karst verslagen na een snelle aanval van de thuisploeg. In de periode die volgde op de tegentreffer was het de thuisspelende ploeg die de boventoon voerde. In de tiende minuut resulteerde dat in de 2-0. Ook daarna bleven de midden-Limburgers de betere partij. Ook onze geel-zwarten wisten wel enkele kansjes te creëren, maar tot een doelpunt leidde dat niet. Dat in het vervolg de thuisploeg ook niet meer wist te scoren was met name de verdienste van Karst die met volle inzet zijn doel verdedigde en uitgroeide tot de man van de wedstrijd.
In de tweede helft bleven de GONA-boys steunen op de man in het doel. De meeste spelers waren na een zware nacht niet meer vooruit te branden en de tegenstander liep dan ook snel. Toen in de 50e minuut dan eindelijk het eindsignaal klonk was de teller blijven staan op 9-0. Een teleurstellend resultaat.
Volgende week thuis tegen Roggel E2: nieuwe ronde nieuwe kansen.