...
47'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 405

19 mei 2014 18:45

Na de uitstekende overwinning van afgelopen zaterdag trokken onze jongens vol goede moed naar Roggel waar de plaatselijke E2 onze jongens opwachtte. Ook de gastheren hadden er zin in na hun eerste overwinning zaterdag tegen Egchel.
Vanaf de aftrap waren het de zwart-witten die het beste van het spel hadden. Goed combinerend trokken zij op naar het doel waar Freek weliswaar goed keepte, maar toch het onheil niet kon voorkomen. In de counter had Stan het zwaar tegen een goed verdedigende libero. Bij rust stond er dan ook een verdiende 5-0 op  het scorebord.
In de rust een preek van de leiders en een goede tactische aanwijzing van vader Nick voor de topscorer van onze geel-zwarten.
De preek en tactische aanwijzing misten hun uitwrking niet. Binnen vijf minuten na rust was de achterstand al teruggebracht tot 5-2. Daarna toch weer Roggel dat scoorde, waarna Stan opnieuw twee keer het doel trof. Het slotakkoord was voor Roggel dat met 7-4 tekende voor zijn tweede overwinning in de voorjaarscompetitie.
Voor onze jongens rest nog een kans om in de middenmoot te komen. Over twee dagen thuis tegen Egchel.