1 - 2

Koningslust JO9-1JM

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 406

12 april 2014 10:30

Heythuysen begon heel sterk aan de wedstrijd zodat de verdedigen heel goed moest opletten en dat deed de verdediging ook samen met de middenvelders. De storm waaide snel over zodat wij de beter kansen kregen Tim en Jules kwamen beide alleen voor de keeper maar de keeper stond op de goede plaats 2 keer. Koningslust ging verder met storen en verdedigen. Met af en toe goed de combineren kwamen wij er goed uit maar dat mocht niet baten zodat de ruststand 0-0 was. Tweede helft waren we gelijk van start de betere ploeg en dat leverde snel op een doelpunt op van Niek 0-1. Koningslust bleef doorgaan door samen heel hard te werken en over te spelen. Door het hard werken door alle jongens en meisjes kwamen we er weer heel snel uit met combinaties zodat Tim de bal kreeg en 0-2 maakt. Heythuysen gaf niet op en deed er alles nog aan om het goed te maken ze maakte nog 1-2 via een corner. Het werd nog heel spannend voor de spelers en Leiders en de toeschouwers van Koningslust maar het mocht niet baten voor Heythuysen dat ze nog een keer ging scoren want in de laatste minuut hield Stan nog een geweldig redding de bal tegen zodat het eindsignaal klonk. Tot slot terechte overwinning  ga zo door Jongen en Meisjes !!!!!!