...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 405

12 april 2014 10:00

R. Krekels

Goede hoop vooraf voor de wedstrijd tegen Panningen. De oefenwedstrijd in augustus tegen dezelfde tegenstander werd maar nipt verloren en in de competitie verkeerden de groen-witten ook in de onderste regionen.
In de eerste minuten kregen de toeschouwers een waar doelpuntenfestijn opgediend. Na zeven minuten stond er al een 2-2 op het scorebord. Beide doelputen van onze geel-zwarten werden gescoord door Stan. Daarna gingen de Kepélsen door met scoren, en konden onze jongens het tempo niet meer bijbenen. Bovendien bleek Jonas toch te veel last te hebben van zijn eerder in week opgelopen enkelblessure. Met nog maar zeven fitte spelers werd de rust bereikt  bij de stand van 2-6.
Na de rust bleven de gasten sterker zonder meteen tot scoren te komen. Pas na een kwartier in de tweede helft was het eerste doelpunt te noteren. Weer voor de groen-witten. De wedstrijd eindigde zoals die begon, de doelpunten vlogen de toeschouwers om de oren. Toen de kruitdampen waren opgetrokken, bleek dat de teller op 3-11 was blijven steken.
De coaches waren niet zo tevreden over de wedstrijd, gelukkig hadden de spelers in het veld er een ander gevoel over: "Het ging best goed... en soms een beetje minder."