28'
37'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 406

15 maart 2014 10:30

Met de carnaval nog een beetje in de benen begonnen we niet zo sterk aan de wedstrijd. Daardoor volgde als snel de 1-0 achterstand. Het team was een beetje verrast door deze achterstand dus ze gingen nog harder knokken. Zoals het ook hoort bij een derby. We kregen een paar kansen maar helaas gingen die er niet in. Net voor rust gingen ze nog een keer hard van stapel iedereen joeg op de bal. Dit leverde Niek de bal op hij schoot een geweldige pass naar Jules. Door mooie solo beweging van Jules en netjes afronden op doel gingen we 2-1 de rust in. In de rust zette de leiders nog wat speciale tips neer zodat we nog zeker een punt konden halen. De jongens en meisjes begonnen heel goed in de tweede helft en dat leverde al snel balbezit op. Door goed over te spelen van de jongens en meisjes ronde Jules het mooi af 2-2. Het ging op en neer de spelers van  Panningen kregen ook een paar kansen maar de verdediging hield goed stand. Koningslust zette nog een keer en aan, en Tim ging met de bal een paar mensen voorbij en schoot op doel. Een geweldig doelpunt 2-3. De jongens en meisjes raakten toch wat vermoeid maar door hard te knokken, en goed samenspel hebben we de punten mee naar huis genomen. Jongens en meisjes geweldige overwinning, ga zo door !!!!!!.