35'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 405

22 maart 2014 9:30

Na het hartverwarmende spel van vorige week, gingen spelers, leiders en supporters op deze koude ochtend vol goede moed naar Cranendonck.
Die hoop bleef maar een goede vijf minuten levend. In de vijfde minuut wisten de goed combinerende blauw-zwarten voor de eerste keer het doel te vinden. Ook onze jongens kregen in de periode die volgde een aantal kansen in de counter. Met verre uittrappen wist Freek, ondersteund door de wind, regelmatig Stan te bereiken, maar het vizier stond niet helemaal scherp vandaag. De gastheren waren wel scherp en met doelpunten in de achtste en twaalfde minuut tekenden zij voor de 3-0. In de vijftiende minuut werd een corner van Mike door een speler van Cranendonck tot een doelpunt gepromoveerd. Daarmee stond in de vijftiende minuut de ruststand al op het scorebord.
In de tweede helft opnieuw een eenzijdig spelbeeld met een nadrukkelijk beter Cranendonck. Toch viel de score nog wel mee doordat te veel spelers van de Brabanders op zoek waren naar eigen succes. Slechts twee tegentreffers waren daarvan het gevolg. In de laatste minuut nog een klein succesje voor onze jongens. Na sterk doorzetten van Gijs, wist Mike met een uitgekeken pass Stan te bereiken. Stan zag dat de doelman iets te ver voor zijn doel stond en scoorde bekeken zijn enige treffer van de dag.