22 december 2013 10:30

Scheidsrechter

W. Verhaegh

Op deze toch wel koude zondag gingen de mannen van Koningslust de strijd aan met Sportclub Irene.

Koningslust begint de wedstrijd met opgeheven hoofd en gaat voor de winst. Dit was na 30 minuten ook te zien op het scorebord 1-0 voor de gevreesde geel zwarten mannen! Koningslust blijft beter maar weet geen kansen te benutten tot de rust.

De 2e helft gaan de mannen voor de snelle 2-0 en dit lukt dan ook na 5 minuten spelen. De voorhoeden is niet te vreden met 2-0 en maakt snel genoeg de 3-0 de jongens blij en een terechte voorsprong. Maar helaas verliezen de mannen 10 minuten de grip over de wedstrijd en uit het niets staat het weer gelijk. Koningslust krijgt nog enkele kansen om toch de 3 punten thuis te laten. Helaas voor de mannen mocht het niet lukken. De wedstrijdleider blaast 3 maal op zijn fluit voor einde wedstrijd

Eindstand: 3-3