30'
34'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 402

30 november 2013 10:00

Na de overwinning van vorige week vandaag uit tegen de kampioen in Heibloem. Vooraf hadden onze spelers er veel vertrouwen in na de goede reeks van de afgelopen weken. Helaas bleef daar na het eerste fluitsignaal niet veel van over. Vanaf het begin lieten onze spelers zich op alle fronten aftroeven. Zowel verdedigend als aanvallend kwam ze er niet aan te pas en binnen tien minuten stond de 3-0 al op het scorebord. Heibloem hoefde daarbij niet eens tot het uiterste te gaan, het tegenspel van onze geel-zwarten was daarvoor te matig. Pas in de vijftiende minuut de eerste echt goede counter die door Stan beheerst werd afgemaakt.Helaas daarna weer drie doelpunten totdat Stan in de 24e minuut voor de tweede keer het doel trof. In de laatste minuut van de eerste helft wisten de gastheren nog een keer te scoren: 7-2 de ruststand.
Na een heerlijke beker ranja en een motiverende speech van leiders zat er in de tweede helft meer pit in het zevental. Zonder echt groots te spelen werd de schade in de tweede helft beperkte gehouden en voorkomen dat de dubbele cijfers werden bereikt. Nadat de kampioenen de score op 8-2 hadden gebracht, was het nog een keer Stan die liet zijn dat zijn vizier nog steeds scherp stond afgesteld. Met zijn derde treffer van de dag tekende hij voor de eindstand: 8-3.