...

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

30 november 2013 10:00

R. Hunnekens

Vandaag kwam Grashoek op bezoek op sportpark de Lust.  Vanwege een zieke en een licht geblesseerde speler werd het team in een andere configuratie het veld op gestuurd. Onder andere was Stan vandaag onze steun en toeverlaat in de goal. Voor aanvang alle spelers nog duidelijk gemaakt dat de ze vandaag misschien een iets andere plek hadden als “normaal”, maar dat als iedereen goed zijn best deed, dat we niet kansloos hoefden te zijn tegen de kampioen Grashoek. We begonnen goed aan de wedstrijd en we gaven bijna geen ruimte aan Grashoek en we hadden zelf diverse mogelijkheden om de score te open. Alle spelers deden goed hun best, maar net voor het rustsignaal hadden we een corner, en onze hele verdediging ging mee in de aanval, de corner werd afgeslagen en uit de daarop volgende messcherpe uitbraak werd helaas de 0-1 gescoord. In de rust alle spelers nogmaals verteld dat ze op hun toegewezen plek moesten gaan voerballen. Na de rust eenzelfde spelbeeld, waarin Grashoek maar een klein beetje sterker was, en met afstand schoten konden ze de score uitbouwen tot 0-3. Bij een van de diverse aanvallen werd een spelers van Koningslust niet reglementair afgestopt  en uit de daaruit voortvloeiende vrij trap werd de dik verdiende 1-3 gescoord. Enkele minuten later deed zich eenzelfde situatie voor het koningsluster doel  en uit die vrij trap kon Grashoek ook scoren. In de laatste minuut kon Grashoek nogmaals scoren, voor de statistieken.  Koningslust F1 heeft moedig gestreden tegen de kampioen, maar ook een beetje geluk ontbrak vandaag , waardoor Grashoek aan het langste eind kon trekken. Volgende week de inhaal wedstrijd tegen Helden, we gaan dan voor de 3 punten dus we roepen dan ook iedereen op om dit spektakel te gaan aanschouwen in Helden