89'

Mannen zondag, 1, 6e klasse C

17 november 2013 14:30

Vane, O.

Koningslust is na een hele goede reeks van gewonnen en gelijke spelen voor de tweede wedstrijd op rij de verliezende partij , en was er tegen rkpvv nog sprake van een ongelukkig verlies , tegen Fiducia ( de Rips) heeft Gona het verlies volledig aan zichzelf te wijten .

Fiducia laat duidelijk weten dat ze de winst in de Rips willen houden en Koningslust laat dit zonder daar al te veel tegen te doen gebeuren. Een fel op de bal jagend Fiducia krijgt van Gona alle kans om doelman Dennis Janssen te testen , gelukkig voor Gona staat het vizier van de spitsen nog niet op scherp en gaan de ballen naast of over ,

De eerste wissel bij Koningslust zien we al na 5 minuten als  Peter Janssen  zijn enkel blesseert en wisselt met joey strijbos

Voor Fiducia maakt dit geen verschil en blijven het Gona doel bestoken, Gona kan maar niet onder de druk uitkomen en uit een corner weet Fiducia met een doorkop bal op Roel van de Oorschot die de bal strak achter Dennis Janssen schiet.

Gona krijgt na dit doelpunt iets meer vat op het spel en weten de bal langer in bezit te houden

wat dan vlak voor rust tot een bal op de kruising van Nick Rongen.

Gona is blij als de scheidsrechter voor de15 minuten rust fluit om de tweede helft met een beter strijdplan te komen.

Bram Kessels zien we in de tweede helft niet meer terug hij wordt door Tom Hunnekens

Vervangen.

Het spel van Koningslust is duidelijk beter dan voor de rust er wordt beter gecombineerd en de bal blijft langer in de ploeg , In de 52 minuut zien we een mooie aanval opgezet door Anton Eggers  die de bal op Roel Gielen speelt  met een mooie een twee op Bram Rongen speelt  en dan knap scoort 1-1.

Gona zet nu druk op het doel van Fiducia  en als bram Rongen wordt vastgehouden krijgt de verdediger van Fiducia zijn tweede gele kaart en moet het veld verlaten,

Met nog ruim 30 minuten op de klok geeft dit volop mogelijkheden om de wedstrijd te winnen . Toch gaat dit niet gebeuren in plaats van de man meer situatie uit te spelen laten we  Fiducia weer in hun spel van voor de rust komen  Met een uitval weet Jordy Peters   Dennis Janssen  te passeren  en staat Fiducia met 2-1 voor .Enkele minuten later krijgt Rik Wijnands de grootse kans voor koningslust, maar alleen voor de keeper, weet hij niet te scoren.

In de laatste minuten van  de wedstrijd weet Fiducia nogmaals te scoren Marijn Verheggen is

Is trefzeker en bezorgt Koningslust  een 3-1  nederlaag