40'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

16 november 2013 10:00

J. Wijnands

Na een weekje rust mochten we vandaag aantreden tegen Haelen F2, een middenmoter.  In koude en iets wat mistige omstandigheden klonk het aanvangs signaal, en nauwelijks een minuut later mocht er weer opnieuw afgetrapt worden. Ja u leest het goed binnen 1 minuut had Haelen ons doel  met een beetje geluk al weten te vinden. Na deze valse start ontwikkelde zich een spannende wedstrijd met over en weer mogelijkheden. De beste mogelijkheden in de eerste helft waren toch voor Haelen. En voor het klinken van het rustsignaal kon zij de voorsprong verdubbelen. Na de ranja gingen de Koningsluster boys met nog iets meer inzet op zoek naar het Haelense doel, maar het waren toch onze gasten die de 2e helft als eerste wisten te scoren. Niet lang daarna wisten uit een mooie aanval de 1-3 te scoren.  Dit was voor Halen het signaal om er nog een schepje boven op te doen, en binnen no time was de score naar 1-5 gebracht. Het moet gezegd worden dat ons F vaandel team vandaag niet wilde opgeven en de verdiende 2-5 kwam dan ook spoedig in de boeken. In de laatste minuut werd een vrije trap nog verzilverd waardoor er een 3-5 eindstand bereikt werd.  De eerste helft waren iets wat verrast door Haelen, maar de 2e helft hebben we eigenlijk 3-3 gelijk gespeeld ;).