38'
Jules Bos (schot)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

7 december 2013 11:00

Op deze druilige koude zaterdagmorgen stond de onvervalste derby tegen Helden F4 op het programma. We begonnen in onze vertrouwde “sterke” opstelling en vanaf dit moment was het duidelijk dat deze tegenstander, zeker niet sterker was. We begonnen dus zeer strek en zetten de Heldense verdediging flink onder druk en na 4 minuten was deze niet meer bestand en bezweek onder de druk. We bleven aandringen en 3 minuten later werd de stand verdubbeld. Toen was er een van de weinige uitbraken vanuit Heldense zijde, en dwong Karst zelfs tot een redding. Uit de tegenaanval die goed opgebouwd werd, werd de 0-3 gescoord.  Wat een weelde met de ranja een voorsprong van 0-3. Direct na de Ranja kwamen we weer goed op gang en binnen een minuut was de 0-4 een feit.  Helden zette alles op alles, en uit een van de weinige counters, werd de 1-4 gescoord. Daarna stelden onze boys orde op zake en de 1-5 en 1-6 volgde dus ook spoedig.  We hebben vandaag de 3 punten echt verdiend, er werd steeds meer overgespeeld, en sommige combinaties hadden een mooie afsluiting, lees goal verdiend. Jammer dat we een dergelijk tegenstander pas in de laatste competitie wedstrijd treffen.