Mannen zondag, 1, 6e klasse C

27 oktober 2013 14:30

Scheidsrechter

Smeets, F.H.L.

Op deze herfstachtige zondag werden Nick en Pipi in het zonnetje gezet vanwege hun 250e wedstrijd voor het vaandelteam van Koningslust. Mannen, van harte gefeliciteerd!

Koningslust krijgt in de beginfase grote mogelijkheden om de score te openen maar het vizier staat nog niet op scherp. De keeper blijkt een sta in de weg voor de aanvallers van Koningslust.

De 1e helft verloopt vervolgens erg rommelig, en blijft zonder doelpunten. Met deze ruststand is ook alles gezegd over de 1e helft.

De 2e helft begint voortvarend voor de geel-zwarten want enkele minuten na de rust wordt het 1-0. Bram Rongen zorgt met een bekeken schuiver via de paal dat de score wordt geopend.

Vlak daarna wordt een speler van BVV dusdanig onder druk gezet dat hij de bal vanaf 40 meter voorbij zijn eigen doelman schiet en het netje laat bollen: 2-0. Een eigen doelpunt zoals je zelden mee maakt. Vlak daarna al de 3-0. Een vrije trap wordt snel genomen en de jubilaris Pipi geeft de bal voor op mede-jubilaris Nick die de keeper verschalkt. Hierna krijgt Koningslust een makkelijk gegeven strafschop maar deze wordt jammerlijk gemist. Anton Eggers komt in het veld voor Tommy Janssen en in de 75e minuut de comeback van Rik Wijnands, die na ruim een jaar blessureleed zijn rentree maakt. Ook Chris Lemmen is in de tussentijd in het veld gekomen.

Er volgen nog enkele goede aanvallen van Koningslust, met enkele hoogstandjes, maar dit levert geen doelpunten op. Trainer Ruud van Enckevort laat blijken geen fan te zijn van Fabrizio, want het Hakke Takke van onze jubilaris kan hij niet waarderen.

In de 84e minuut wordt het nog 4-0: een snelle uitbraak via Freek Kessels, die de bal prachtig bezorgd bij Nick Rongen. Hij geeft voor, en nadat Tuts de kans mist zorgt Rob Lemmen voor de 4-0.

In de allerlaatste minuut nog een penalty voor BVV, wat zorgt voor een 4-1 eindstand.

Volgende week de topper tegen PVV, de ploeg die qua verliespunten bovenaan staat.