40'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

2 november 2013 10:00

R. Hunnekens

Koningslust F1 – Bevo F1 stond op het programma. Een blik op  de ranglijst leert ons dat Bevo een tegenstander die al de nodige punten verzameld had. Bij aanvang van de wedstrijd werd ook duidelijk waarom we het moeilijk zouden krijgen. Bij Bevo F1 waren enkele reuzen aanwezig , die bij onze boys flink ontzag inboezemde.  We begonnen niet slecht aan de wedstrijd, maar werden wel direct terug gedrongen op onze eigen helft.  Af en toe konden we uitbreken en voor enig gevaar voor het Bevo doel zorgen.  Na 9 minuten had Bevo toch een gaatje gevonden in onze defensie 0-1, het spelbeeld bleef ongewijzigd en tot aan de ranja wist Bevo nog 2 keer te scoren. Na de rust kwam Bevo sterk uit te startblokken, en binnen 6 minuten hadden ze de score uitgebouwd tot 0-5. We gaven ons niet gewonnen, en bleven zelf ook de aanval zoeken.  Diep in de 2e helft werd uit een mooie aanval uiteindelijk  toch gescoord 1-5. Dat het daarna nog 1-6 werd,  was alleen maar belangrijk voor de statistieken. Volgende week de topper tegen Helden F4, dus erop of eronder