...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 402

26 oktober 2013 10:00

R. Krekels

Een heerlijke voetbalochtend. 16 graden, een klein beetje wind, een heerlijk zonnetje: aan alle voorwaarden voor een mooie wedstrijd was voldaan.
De opstelling was niet veranderd ten opzichte van de voorgaande weken. Freek in de goal, Gijs en Valentijn de backs en Jonas laatste man. Mike, Mike, Milan en Stan op het middenveld.In Egchel troffen onze jongens een bekende tegenstander waartegen in de voorbereiding een mooie wedstrijd was gespeeld.
Ook vandaag begon de wedstrijd goed. Aan beide zijden werd goed gestreden en voor beide goals werden kansen gecreëerd. In de 8e minuur waren het onze geel-zwarten die als eersten wisten te scoren. Stan rondde een goed opgezette aanval over meerdere schijven goed af: 1-0. Helaas werd die voorsprong niet lang vastgehouden. Vanaf de aftrap kwamen de oranjehemden opzetten en binnen een minuut werd de 1-1 op het scorebord gezet. Binnen drie minuten kwam zelfs de 1-2 op het scorebord.En nog een paar minuten later de 1-3. Tussendoor werden door onze spelers een paar kansen gemist. Mike mikte de bal op de lat en Stan raakte de paal. Vlak voor rus twist Stan toch de 2-3 aan te tekenen. De aanaluitingstreffer op een psychologisch belangrijk moment, leek het. Helaas ook nu.. vanaf de aftrap zetten de oranjehemden aan en binnen de minuut: 2-4 via het been van de ongelukkige Gijs.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Kansen over en weer in een leuke wedstrijd voor de supporters. Onze spelers wisten daarbij het net helaas niet meer te vinden. De spelers uit Egchel hadden het vizier iets scherper afgesteld. Nog twee treffers wisten zij aan te tekenen met de 2-6 einduitslag als gevolg.