Chris Lemmen (penalty)

Mannen zondag, 1, 6e klasse C

13 oktober 2013 14:30

Bos, H.P.H.

Na het gelijk spel vorige week tegen Holthees was het broodnodig deze keer de volle punten te pakken. Griendtsveen kwam op bezoek en ging op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Na 4 minuten begon het daar ook op te lijken. Koningslust begon slordig aan de wedstrijd en leed veel onnodig balverlies. Na een weggegeven corner was het Griendtsveen die de bal binnen kopten 1-0. Koningslust zocht de gelijkmaker maar kon weinig creëren. Met de voorsprong op zak groef de tegenstander zich in om zo de nul op het scorebord te houden. Griendtveen was nog af en toe gevaarlijk via een snelle uitbraak maar wist niet te scoren. Voor het eerste gevaar zijn we al beland in de 30ste minuut. Bram Kessels stoomt door vanuit de achterhoede en bedient Bram Rongen op maat. Zijn inzet word echter gekeerd door de doelman. Drie minuten later neemt Bram Rongen een korte corner op Koen. Na een mooie combinatie beland de bal op de paal. Chris Lemmer reageert het snelst en raakt de andere paal. Uit de wederom terug kerende bal is het Robert Delissen die de bal binnen tikt 1-1. Nick zet dan nog Chris vrij voor de keeper maar, wederom komt de keeper Als de winnaar uit de bus.

Na de rust oogt Koningslust feller en leid het minder balverlies. Zeventien minuten na de rust kijkt Griendtsveen tegen een 4-1 achterstand aan. Eerst is er een afgeslagen corner die beland voor de voeten van Freek Kessels. Hij schiet hard binnen 2-1. Daarna is het Chris Lemmen die een korte solo aflegt op Koen. Hij weet met deze kans wel raad en mikt de bal vol de kruising in 3-1. Daarna is het Chris zelf die met een steekbal van Freek vrij voor de keeper word gezet. Met een geplaatst schot schuift hij de 4-1 binnen. In de 68ste minuut maken Bram Rongen en Roel Wijnands plaats voor Roel Ghielen en Peter Janssen. Griendtsveen komt er weer wat meer uit en krijgt een corner. Deze beland in een keer zonder het aanraken van een andere veldspeler in het doel 4-2. In de laatste vijf minuten in het Koningslust dat nog even aanzet. Een mooi stiftje van Koen word nog van de lijn gehaald maar, uit de daarop volgende corner is het Chris die de eindstand op het bord frommelt 5-2.