...

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

5 oktober 2013 10:00

J wijnands

Vandaag stond het duel tegen Roggel F2 op het programma. We begonnen wederom goed aan de wedstrijd en wisten Roggel flink onder druk te zetten. Tot 2 keer toe kon een Koningsluster speler alleen op de Roggelse doelman gaan, maar beide keren kon de doelman uitblinken door een goede redding. En wat men wel vaker hoort in de voetbal wereld gebeurde dan ook, als je zelf de kansen mist maakt de tegenstander ze wel. De “klap” was blijkbaar zo hard dat Roggel in een mum van tijd nog 2 maal scoorde.  Net voor de rust konden we via een goede aanval toch nog 1 keer scoren 1-3. Na de ranja in het begin eenzelfde spelbeeld met Koningslust F1 vol op de aanval, en na 4 minuten werd zelfs de aansluit treffer gescoord 2-3. Zat er toch nog een gelijkspel of zelf een winst partij in het val ? Nee, dit was niet het geval door een eigendoelpunt veerde Roggel weer op en de moed zakte bij onze boys in de schoenen. Het beetje vertrouwen dat er was geweest was weg en Roggel kon uiteindelijk de score probleemloos uitbouwen tot 2-7.