...
35'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

30 september 2013 18:45

Op deze maandag moesten we de wedstrijd tegen RKSVN inhalen. Met een iets andere opstelling dan gewoonlijk werd de strijd aangegaan tegen de reuzen uit Neer.  Neer kwam fel uit de startblokken en binnen enkele minuten hadden ze een voorsprong van 2 doelpunten opgebouwd.  We bleven de aanval zoeken en een counter werd ter nauwer nood verwerkt tot een corner. Deze corner werd vlijmscherp voor de goal gebracht waardoor een eigen doelpunt onvermijdelijk was. 2-1. We drongen aan op de gelijkmaker maar, Neer was toch net iets beter en 5 minuten voor de rust werd de score naar 3-1 getild. Na de Ranja was ons verzet gebroken en beetje voor beetje werd de voorsprong door Neer uitgebouwd. Af en toe konden we nog met een messcherpe counter gevaarlijk worden maar helaas werd daaruit niet meer gescoord. De lichtenmasten werden ontstoken maar ook dat mocht niet meer baten, we konden het Neerse doel  niet meer vinden. Jammer maar helaas, Neer was een tandje te groot, letterlijk en figuurlijk.