...
49'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 402

5 oktober 2013 10:30

In de eerste helft kregen de toeschouwers vandaag een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. De eerste kansen waren voor onze jongens. Helaas stond het vizier nog niet scherp en stond er bij Grashoek een goede keeper in het doel. In de vijfde minuut wisten de buren uit Grashoek wel te scoren: 0-1. Daarna een gelijkopgaande wedstrijd waarin beide teams om beurten de wedstrijden wisten te domineren. Dat was voor onze spelers nieuw. In de vorige wedstrijden werden kansen alleen gecreëerd uit counters, maar vandaag hadden ze regelmatig een verldoverwicht. Milan, Mike en Stan stoorden dan al vroeg, Valentijn en Gijs hielpen mee vroeg druk te zetten en Jonas fungeerde als het slot op de deur. In de 20e minuut waren het toch de Grashoekers die weer wisten te scoren. Die 2-0 was tevens de ruststand.
Na de rust een feller en beter Grashoek en een slapper Koningslust. Op het middenveld werd niet meer gestoord en regelmatig werden Valentijn, Gijs en Jonas geconfronteerd met vijf oprukkende tegenstanders. Dat werd hen al snel te machtig en de doelpunten vielen als rijpe appelen van de boom. In de 37e minuut wisten onze jongens uit een corner dan nog wel de eretreffe te scoren. Milan en Stan zetten samen hun voet tegen de bal en tekenden daarmee voor de enige Koningsluster treffer van de middag. Daar stonden in de tweede helft nog 8 Grashoekse doelpunten tegenover. Met 10-1 werd opnieuw een zware nederlaag geboekt. Een nederlaag die op basis van de eerste helft onnodig was, maar op basis van de tweede helft helaas wel verdiend.