...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 402

28 september 2013 10:00

R. Krekels

Een stralende zon, een strakke grasmat, een gemotiveerde tegenstander. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie wedstrijd. Op voorhand leek het een spannende wedstrijd te worden. Beide teams hadden nog geen overwinning geboekt en waren onderin de ranglijst te vinden.
In de eerste minuten waren het de gasten uit Beesel die het beste van het spel hadden. Binnen vijf minuten, kregen zij al vier corners, maar daarbij werd door onze geel-zwarten goed verdedigd. Uit de counters die daarna werden opgezet wisten met name Mike en Stan veel gevaar te stichten, tot scoren kwamen zij echter ook niet zodat de toeschouwers tot de tiende minuut moesten wachten op het eerste doelpunt. Helaas viel dat aan onze kant van het veld. In de fase die daarop volgde waren de Beeselnaren duidelijk beter, werd er aan onze zijde slordig verdedigd en was niet iedereen bij de les. Dat resulteerde in een 0-3 stand bij de rust.
Een glaasje ranja en een peptalk in de rust zorgden voor een betere instelling en meer felheid na de rust. Nog steeds hadden de groen-witten een overwicht, maar de Koningsluster boys toonden nu volop inzet en strijd. In de tweede minuut na rust volgde daarvoor de beloning toen Stan de 1-3 wist aan te tekenen. Vervolgens een fase met volop strijd en kansen voor beide doelen. Nadat Bieslo de 1-4 scoorde, wist Stan het verschil opnieuw terug te brengen tot 2-4 na weer een geslaagde aanval. Helaas wisten onze jongens daarna het net niet meer te vinden. Dat lukte de jongens uit Beesel wel nog twee keer. De einduitslag kwam daarmee op 2-6.