...

Mannen zondag, 3, 6e klasse 24

22 september 2013 10:30

J. Lormans

Na de euforie van vorige week volgde nu een deceptie. Het werd een 2-4 nederlaag tegen VCH 6. We kregen al snel in de gaten dat de gasten op het middenveld en in de voorhoede behoorlijk wat kwaliteit hadden staan. Na 20 minuten werd het dan ook 0-1.
Hierna kregen beide ploegen verschillende kansen maar voor rust werd niet meer gescoord. Na de thee volgde een slecht kwartiertje van Gona wat resulteerde in een 0-3 achterstand. Na dit kwartiertje kwam Gona terug in de wedstrijd door middel van 2 doelpunten in 3 minuten en er was weer hoop. Deze hoop werd echter snel de kop ingedrukt door een vrije trap die via 2x de paal bij een speler van VCH terecht kwam en de eindstand bepaalde op 2-4.