40'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

21 september 2013 10:00

J wijnands

Op deze zachte zaterdag morgen stond de wedstrijd tegen Bieslo F1 op het programma. Het vaandel F team werd vandaag versterkt door Suus Heijnen. Met volle moed begonnen we aan dit karwei, maar na 2 minuten kon een speler van Bieslo zo door onze verdediging soleren, en de 0-1 laten aanteken. We gaven niet op en via een mooi ingeschoten vrije trap kwamen enkele minuten later op gelijk hoogte. Helaas waren we blijkbaar een beetje beduusd, door deze gelijk maker, want vanuit de aftrap kon Bieslo weer zo door onze verdediging lopen, en  weer een voorsprong nemen.  Het spel ging op en neer met een licht overwicht voor Bieslo. Na de Ranja was het beste er wel vanaf bij beide teams, maar het meest toch wel bij Koningslust F1. We miste de scherpte en alertheid die aanwezig moet zijn wil je wedstrijden winnen. Kort samengevat kon Bieslo ons doel nog 4 keer vinden en via een schot van Daan en Jules konden wij ook nog 2 keer scoren.  Als team hebben we vandaag  het goed geprobeerd, maar helaas hadden enkele spelers vandaag  een ”off day”.