34'
36'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 403

7 september 2013 10:30

De competitie is begonnen en wel  tegen Egchel F1. We begonnen zeer sterk en binnen 2 minuten kon Tim de score openen doordat hij alert reageerde op een te zwakke terugspeelbal.  Misschien was het deze snelle treffer, die onze boys het idee gaf “Egchel uit, dat doen we wel effe” . Feit was dat na deze vroege openingstreffer het kruit al verschoten leek te zijn, en Egchel kwam steeds beter in hun Spel en met diverse afstand schotten werd Karst in de goal getest. Vanuit een corner die niet voldoende werd weggewerkt kon Egchel dan ook de gelijkmaker scoren. Blijkbaar was de ban gebroken voor Egchel want nog voor de rust had Echel een comfortabele 4-1 voorsprong.  Tijdens de ranja werden de neuzen weer in de goede richting gezet, en we waren positief gestemd over de 2e helft.  Dit keer kwam Egchel sterk uit de startblokken en opende de score.  We gaven ons niet gewonnen en na enkele minuten loste Jules een schot dat tegen de paal uiteen spatte, maar hij was alert genoeg om de rebound alsnog te verzilveren.  De wedstrijd werd  weer een wedstrijd en 7 minuten later loste Merrijn ook een voor de keeper onhoudbaar schot 6-3. Een speler van Egchel maakte een solo door onze verdediging en wist uiteindelijk onze goalie ook te verschalken 7-3. Het slotakkoord was toch nog voor Koningslust , want Merrijn en Juleswisten het Egchelse doel nogmaals te vinden. De eindstand was uiteindelijk 7-5. Een gelijkspel was terecht geweest, maar wie weet volgende keer beter.