35'
38'
40'

31 augustus 2013 10:00

Op deze druilige zaterdagmorgen stond de match tegen MVC F7 op het programma.  De F1 was aangevuld met de 2 meiden van het kaboutervoetbal, te weten Suus en Eef. Dit gezegd hebbende gaan we over tot de orde van de dag. We trokken vanaf de aftrap direct van leer, en het werd direct duidelijk dat we toch een maatje te groot waren voor de plaatselijke F7.  Na enkele minuten werd de score geopend door een solo van Tim, en met een mooi schot verdubbelde  Jules de stand halverwege de 1e helft.  Met een mooie solo wist Niek de MVC verdediging te verschalken en zo dus 0-3 rust stand op het score bord laten zetten.  Na de rust werd de het krachtsverschil omgezet in doelpunten,  eerst enkele doelpunten van Tim, waarna Merijn en Jules ook even lieten zien dat ze het doel van MVC goed konden vinden.  Volgende week begint de competitie en treffen we zeker tegenstanders van een hoger kaliber als vandaag