47'
...

17 augustus 2013 10:00

R. Krekels

Onder perfecte weersomstandigheden speelde onze E1 vandaag zijn eerste oefenwedstrijd. De eerste trainingen hadden de leiders hoopvol gestemd, vol goede moed werd dan ook aan de wedstrijd begonnen.

Het was vanaf de eerste minuut een gelijkopgaande wedstrijd, waarin de groen-witten een licht overwicht hadden. Dat leverde voor de toeschouwers een aangenaam kijkspel op met kansen over en weer. De Koningsluster E speelde in een 3-3-1-opstelling. Freek in het doel. Jonas als ouderwetse ausputzer en Valentijn en Gijs als degelijke backs. In het midden Stan als dreh-und-angelpunkt met aan de zijkanten Mike en Mike. Milan fungeerde als aanspeelpunt voorin.

In de eerste helft drie doelpunten, 2 voor de Kepèlsen en 1 voor Koningslust. Na de rust kwamen we eerst gelijk, daarna op twee doelpunten achterstand. De wedstrijd leek beslist, maar toch wisten onze jongens zich weer op te richten en langszij te komen. In de laatste minuten waren het toch de bezoekers die de wedstrijd naar zich toe trokken.