43'
45'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

27 april 2013 9:00

Vandaag hadden we wederom een tegenstander die nipt boven ons stond, te weten Haelen E3. We begonnen wederom een beetje mat aan de wedstrijd en we waren misschien wel een beetje onder de indruk van enkele spelers van Haelen.  Door een foutje in onze verdediging kon Haelen een voorsprong nemen, maar we gaven niet op en enkele minuten later kreeg onze spits, Chris ook een grote kans maar de vinger toppen van de keeper stond de gelijkmaker in de weg.  We bleven erin geloven en Haelen werd steeds verder terug gedrongen en we kregen steeds meer kansen, onder andere een schot tegen de onder kant van de lat, en wel ongeveer 5 corners.  Tijdens de ranja werd, de eerste helft besproken, en de spelers kwamen zelf met de opmerking dat ze konden winnen van dit team. Dus zo gezegd zo gedaan, klaar. Nee, geintje de 2e helft begon precies hetzelfde als de eerste helft werd beëindigd, veld overwicht en wederom diverse kansen,  na 6 minuten in de 2e helft werd een mooie combinatie tussen Clim en Dylano beloond met de meer dan verdiende gelijkmaker. We stoomden door en via een mooie solo wist Clim 1-2 te scoren.  We bleven aandringen en de 1-3 werd gescoord vanuit een corner die onhoudbaar werd ingekopt. Haelen gaf zich nog niet gewonnen en door een slippertje in onze verdediging konden ze de 2-3 scoren.  Enkele minuten later konden ze zelf op gelijk hoogte komen door een (te)  makkelijk gegeven strafschop.  Het slotakkoord werd ingezet door een 2- 3, en niet een 1-2, tussen Dylano en Clim waardoor de hele verdediging van Haelen uitgespeeld werd.  Door met ze allen goed te spelen, is deze uitslag tot stand gekomen,  en wie weet als we de laatste wedstrijden deze lijn kunnen doortrekken zit er toch nog een mooie klassering in