E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

20 april 2013 10:00

Scheidsrechter

J. Wijnands

Maarheeze E3 was op deze zonnige maar toch frisse zaterdag morgen op bezoek in sportpark de Lust. Een blik op de ranglijst leerde ons dat Maarheeze maar nipt boven ons stond. Voordat we van start konden gaan, bleek dat we maar 6 spelers ter beschikking hadden, maar gelukkig kon Mike vanuit de E2 tijdelijk doorschuiven zodat we toch met 7 tegen 7 konden starten.  We kwamen wederom niet goed uit de startblokken en was dan ook Maarheeze dat de voorsprong nam. We gaven niet op en bleven de combinaties zoeken en dat resulteerde in de gelijkmaker, halverwege de eerste helft. Het bleef een beetje rommelig wedstrijd, en het was dan ook Maarheeze dat wederom de leiding nam. Net voor de rust wisten we toch weer op gelijke voet te komen, maar onze gasten wilde niet met 2-2 de rust in gaan en scoorde dus nog snel de 2-3. Na de ranja waren er enkele om stellingen gedaan en dat resulteerde in iets meer gevaar bij het Maarheezer doel.  Dit resulteerde wederom in de gelijkmaker die via een corner tot stand kwam. 9 minuten later konden onze boys weer juichen, omdat vanuit een corner en een mooi afstandsschot de 4-3 werd gescoord.  1 minuut later maakte onze gasten de stand weer gelijk door een foutje in onze verdediging. Het bleef spannend tot de laatste minuten, met over en weer kansen. Door een misverstand in de  Maarheezer verdediging konden we uiteindelijk  toch de winnende treffer noteren 5-4.  Door deze zwaar bevochten overwinning stijgen we op de ranglijst en hebben we de laatste plaats overgedragen aan Maarheeze