...
47'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

13 april 2013 11:00

In onze 4e wedstrijd van de ze reeks stond Echel E1 op het programma.  Echel E1 is de competitie ook niet zo goed gestart, dus 3 punten moesten vandaag mogelijk zijn. In een bijna gelijk opgaande wedstrijd, waarin we zeker de eerste helft de betere ploeg waren was het toch echel die uit een counter de score wist te openen. Dit was tevens de ruststand. Na de ranja gingen we voor de gelijkmaker en na 9 minuten was dit ook een feit, door een schot van Luka. Daarna waren we even de kluts kwijt en lieten enkele Echelse spelers te vrij, en het resultaat was weer een voorsprong voor Echel. De opstelling werd iets aangepast waardoor er iets meer druk op het Echelse doel werd gezet , maar het mocht vandaag niet lukken. Echel had vrouwe Fortuna aan haar kant, vandaar de einduitslag van 3-1