Clim Peeters (schot)
45'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

17 april 2013 18:45

Op woensdagavond stond de inhaal wedstrijd tegen SVC 2000 E3 op het programma, en een blik op de ranglijst leert ons dat ze op de 2e plek staan aan wij op de 10 plek.  Het eerste dat opvalt is dat de lente eindelijk zijn vriendelijk gezicht laat zien, en onder aangename omstandigheden wordt aan deze zware klus begonnen. SVC trekt meteen flink van leer en we worden direct onder druk gezet, sterker nog binnen 1 minuut kijken we al tegen een achterstand.  SVC blijft aandringen maar mede door goed keepers werk van Freek en sterk verdedigers werk van Quiten, Luca en Chris blijven het slechts kansen voor SVC. We krijgen steeds meer grip op de wedstrijd en enkele minuten voor de rust konden we de aansluittreffer scoren 1-1.  We waren blijkbaar zo ontdaan van de gelijkmaker, dat SVC dit binnen 1 minuut afstrafte door de 1-2 te scoren. Dit was tevens de ranjastand.  Onder het genot van de ranja passeerde de 1e helft nogmaals de revue, en kwamen de boys tot de conclusie dat er meer in het vat zat. We begonnen goed aan het 2e karwei en er werd weer gestreden om elke bal, alle spelers waren hierbij betrokken. Door een slippertje kon SVC de 3-1 scoren, maar toen was het kruit wat betreft SVC verschotten en werden we steeds gevaarlijker.  Stijn kreeg enkele kansen, maar het schot van Dylano  was te machtig voor de keeper van SVC 2000 2-3 , via een mooie combinaties via Dylano kon Pim de 3-3 laten aantekenen. 3 minuten later werd de bal door Clim aangegeven waardoor Dylano de 4-3 kon scoren. De laatste goal kwam tot stand uit een snel genomen corner het was Dylano die de bal snel inspeelde op Clim die de bal kon verwerken tot een doelpunt.  Onze boys hebben deze wedstrijd laten zien tot wat ze in staat kunnen zijn, winnen van het hoog geplaatste SVC 2000 geweldig. Als we zaterdag deze lijn aanhouden, en Maarheeze aan onze zegekar binden en gaan we zeker op de ranglijst stijgen