49'
Clim Peeters (schot)

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

9 maart 2013 9:45

Na een lange regenachtige toertocht door het Limburgse landschap kwamen we aan in Herten.  De gehele wedstrijd werd in de regen gespeeld en dat had een dramatische effect op de prestatie van onze boys. Herten kwam direct fel uit de start blokken en binnen 1 minuut was de 1-0 al een feit. Gedurende de gehele wedstrijd bleef Herten heer en meester op het veld, en we kwamen,  steeds net iets te kort.  Dit resulteerde in een 6-0 ruststand.  In de 2e helft begonnen we iets beter en we kregen ook enkele kansen, die door Dylano en clim benut werden, 6-2. Herten pakte zich weer op en begon ook weer met scoren, de moed zakte diverse spelers in de schoenen en werden dus ook bevangen door de koude omstandigheden. In de laatste minuut kon clim toch nog een keer scoren en de eindstand van 10-3 op het scorebord noteren. Herten was beter, en had misschien ook iets minder last van de koude omstandigheden, maar 10 doelpunten was toch wel iets te veel van het goede