...
45'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 406

30 maart 2013 11:00

Het voorjaar laat ons nog steeds in de steek, dus moesten we vandaag in frisse omstandigheden opnemen tegen Merefeldia E3.  We begonnen goed, en we hadden een licht veldoverwicht, en in de 8e minuut werd bijna de scoorde door Pim geopend, ware het niet dat de lat in de weg stond. 8 minuten later kon Luka een schot lossen en dit keer had de keeper een mooie redding voor ons in petto. Tegen het eind van de eerste helft raakte we de grip op de wedstrijd kwijt en uit  een counter wist  Merefeldia de 1-0 te scoren. Vlak voor de rust wisten ze zelfs de score te verdubbelen.  Onder het genot van de ranja werd de eerste helft besproken en kwamen we tot de conclusie dat we niet hoefde te verliezen, we waren zekere niet slechter als Merefeldia.  Helaas kon Merefeldia in het begin van de 2e helft weer scoren en de moed zakte bij diverse spelers in de schoenen.  Enkele minuten voor het eindsignaal werd er een slotoffensief ingezet om toch nog minstens een keer te scoren vandaag, maar helaas was ons dat ook niet gegund, zodat er een einduitslag van 7-0 de boeken in gaat. Op zich hebben we vandaag niet slecht gespeeld, maar zeker in de eerste helft ontbrak het ons een beetje aan geluk. Jammer maar volgende keer beter