...

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

3 november 2012 11:15

R.Bos

De eerste wedstrijd van November was tegen vv Kessel E2.  Onder regenachtige omstandigheden begonnen we aan deze zware kluif. De opstelling was een beetje anders dan de laatste wedstrijden, we wilden iets meer aanvallend spelen. De eerste kansen waren voor Kessel, maar onze aangepaste verdediging stond zijn mannetje. Na enkele minuten waren we enigsins aangepast en werd de aanval gezocht, wat resulteerde in een voorsprong 1-0. Helaas begon Kessel steeds meer aan te dringen en 3 minuten later werd de gelijkmaker gescoord 1-1. De bal bleef op en neer gaan en er werd goed gevoetbald met diverse kansen aan beide zijden.  In de 19 minuut wist Kessel toch weer een gaatje te vinden en dus de 1-2 te score, we waren blijkbaar een beetje beduusd door deze achterstand omdat Kessel 1 minuut later zelfs de 1-3 kon scoren. Net voor de ranja konden we de aansluittreffer noteren uit een mooie aanval 2-3. De 2e helft begon zoals de eerste helft eindigde Kessel werd onder druk gezet en het duurde tot 37 minuut voordat we op dat moment de verdiende gelijkmaker scoorde 3-3. Kessel  was niet tevreden met een gelijkspel en de druk werd weer opgevoerd. Na diverse mooie reddingen moest Freek de bal toch weer uit het net halen 3-4. We probeerde alsnog een gelijkspel te behalen maar het was Kessel dat de laatste keer scoorde 3-5. We hebben klasse gevoetbald met meermaals mooie combinaties, maar uiteindelijk was Kessel net ietsjes te sterk.  Heren goed gevoetbald, en zo gaan we door, dan zullen we nog enkele punten pakken in deze reeks.