E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

6 oktober 2012 11:15

Scheidsrechter

W.Janssen

Op deze regenachtige morgen begonnen we goed aan de wedstrijd. We kwamen zeer snel op voorsprong door een goed schot van Clim, de tweede goal volgde binnen één minuut wederom was het Clim die scoorde. Er werd erg fel gespeeld door onze E1 we bleven druk zetten maar de gasten hadden maar 1 kans nodig om er 2-1 van te maken. Onze jongens en meisjes hadden het zeer koud in de rust, daarom begonnen we maar snel aan de tweede helft. Heythuysen kwam zeer gevaarlijk en vaak voor de goal waardoor Freek het druk had en goede reddingen maakte. De tegenstander had een corner maar de bal bereikte Clim die met een grote solo richting het doel van de tegenstander rende. Na veel geslalom werd het ook 3-1. Onze jongens en meisjes zakte een beetje in door de kou waardoor Heythuysen binnen 5 minuten 2 goals maakte 3-3. In de laatste spannende 5 minuten werden we weer wakker waardoor Clim nog een keer kon scoren 4-3. Een dik verdiende overwinning voor ons Team.