Dylano Bisschops (scrimmage)
48'

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

29 september 2012 9:30

Het vervolg: Panningen E3 was vandaag het kind van de rekening. Onder prima voetbal weer stond vandaag de derby tegen Panningen E3 op het programma. De ranglijst leerde ons dat Panningen E3 ook een niet al te beste seizoens start door maakte en dat we vandaag, indien er voldoende inzet en geloof was, de eerste punten verdiend konden worden. In een ietwat andere opstelling dan gebruikelijk betraden we het strijdtoneel . En een mooie solo van Stijn in de 2e minuut werd bekroond met het eerste doelpunt van deze match 0-1.  Panningen kwam toen iets meer in hun spel, en kon een tiental minuten later de gelijkmaker scoren 1-1.  Het spel golvende op en neer , en het was Panningen dat de 2 treffer kon noteren na een slippertje in onze verdediging 2-1.  Onze toppers bleven erin geloven en via wederom een mooie solo,  kon Clim net voor de rust de 2-2 scoren. In de rust werden onze toppers voorzien van een natje, en de eerste helft passeerde nog een de mondeling de revue.  Na de ranja werden de taken en targets voor de 2e helft gezet. We gaan voor de winst, was de instellingen waarmee we de 2e helft  zouden beginnen. En inderdaad zo gezegd zo gedaan. Na 10 minuten werd de bal door Freek ver uitgetrapt en door Renee in ontvangst genomen, die met een mooie pass Clim in de gelegenheid bracht om de stand op 2-3 te brengen.  Panningen kon enkele minuten later via een mooie aanval de 3-3 scoren.  Weer enkele minuten later kon Dylano het Panningen doel onder schot nemen , en met succes 3-4. Enkele minuten later werd door de Panningse leidsman een vrije trap in het voordeel van Panningen gegeven net buiten ons strafschopsgebied  Deze vrije trap werd op de doellijn gekeerd met het hoofd door Clim.  2 minuten voor het eind werd uit een counter de uiteindelijke eindstand gezet op 3-5. Na het laatste fluitsignaal gingen de handen van de spelers, leiders en supporters omhoog, we hebben gewonnen !. De eerste punten van dit seizoen zijn binnen, en met deze inzet en spelvreugde, zullen we nog vaker een feestje kunnen vieren. Toppie voor onze toppers