E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

22 september 2012 11:15

Scheidsrechter

J Wijnands

Op deze mooie nazomers dag moesten we aantreden tegen Leveroy E1. Toen onze gasten ons sportpark betraden, waren ze in opperste beste stemming, want ze hadden nog niet verloren en Koningslust E1 nog alles. Dus de toon was gezet. De wedstrijd begon zeer voortvarend voor Leveroy E1 want binnen 1 minuut wisten ze de score al te openen.  We lieten de moed niet zakken en we gingen vol goede moed proberen om de achterstand kwijt te raken, en dit lukte ook binnen 1 minuut, 1-1. We waren blijkbaar nog een beetje beduusd door deze mooie treffer want, Leveroy kon vanuit de aftrap dwars door ons middenveld en verdediging lopen en weer de voorsprong nemen.  Toen raakte we tot diep in de 1e helft de kluts kwijt, en het lukte allemaal net niet meer, zodat Leveroy de score kon uitbouwen tot 1 – 4. Enkele minuten voor het rustsignaal werd de kluts weer gevonden en konden we weer iets terug doen,  2-4. In de rust werd door de technische staf “hard” ingegrepen en de pijnlijke plekken werden bloot gelegd. Na de ranja begonnen we steeds beter in “ons” spel t te komen, en er werd weer voor iedere bal gevochten, het spel golfde op en neer met aan beide zijde kansen en doelpunten. Freek nam ook diverse mooie reddingen voor zijn rekening. We bleven aandringen met mooie combinaties tussendoor. Nadat het eindsignaal had geklonken prijkte er dan ook een verrassende 7-10 eindstand op het scorebord. Koningslust E1 had goed partij geboden, en het was zeker niet de eenvoudige wedstrijd geworden, die Leveroy zich had voorgesteld. De technische staf kon dan ook alleen maar complimenten uitdelen aan de gehele E1. Als we de volgende wedstrijden met deze passie en inzet blijven “vechten”, zijn we ervan overtuigd dat de eerste punten binnen gehaald gaan worden. Wordt ververvolgd !