...
49'

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

15 september 2012 9:30

Vandaag stond de wedstrijd tegen VV GKC E1 op het programma. Uhh welk club, vv GKC E1. Research op het internet leerde ons dat deze club een fusie club is tussen Grathem en Kelpen-Oler. En het bleek dat de E1 de thuiswedstrijden speelt op terrein in Kelpen-Oler.  Na enige perikelen rondom het vervoer van de spelers konden we toch om 9:30 aantreden. De voortekens waren niet gunstig gezien de uitslagen in voorgaande wedstrijden. We begonnen een beetje mat aan de wedstrijd en binnen 1 minuut had GKC al enkele kansen gemist. We hersteleden ons snel en enkele minuten later hadden we ook de eerste mogelijkheden. We werden flink onder druk gezet, maar ons verdediging en zeker ook ons keeper Freek gaven geen krimp. We kwamen zelf op voorsprong door een counter 0-1. GKC bleef de druk opvoeren en 5 minuten later konden de gelijkmaker scoren.  GKC wilde meer en bleef aandringen en scoorde dan ook vrij vlug de 2-1. Door een mooie counter kon Clim  de 2-2 scoren. Helaas kon GKC in de laatste minuut van de eerste helft wederom de voorsprong nemen 3-2.  Na de ranja ging GKC nog een tandje sneller spelen, en binnen 10 minuten werd de score opgevoerd naar 8-2. Onze boys en girls bleven proberen maar GKC was een maatje te groot en in de laatste fase van de wedstrijd konden ze de score dan ook uitbouwen naar maar liefst 11-2. We hebben vandaag ook weer goed gespeeld met een goede inzet, maar GKC E1 was gewoon een maatje te groot, zeker in de 2e helft. Volgende week tegen Leveroy gaan we opnieuw proberen